Sesongen 2023 i kiosken på NMS Burud er over

Onsdag 15. november ble siste åpningsdag for kiosken på NMS Burud. Sesongen 2023 er dermed avsluttet for pølsebua. Vi er mange som har benyttet oss av dette tilbudet på onsdager. Køene har vært lange, og de som har jobbet der for oss alle sammen har gjort en fantastisk flott jobb. Jeg er sikker på at jeg har mange med meg på å si at vi takker dere for at dere er der for oss. Vi gleder oss allerede til våren 2024.

Ellers var det en stille kveld på senteret. Men noen ivrige folk var der også denne kvelden. De hadde samlet seg i mindre grupper i museet, i verkstedet og noen i "kioskekø".

Senteret benyttes også av flere merkeklubber. Denne kvelden var det Tempo klubben som hade sitt møte. Man skulle kanskje tro at medlemmene i Tempoklubben kom på to hjul. Men i kveld var det kun en kar som var tøff nok til å komme på mopeden sin. En tregiret Tempo Corvette 290 fra 1962. Eieren som har hatt denne Tempoen i over 20 år er Bjørn Skretteberg fra Solbergelva. Han syntes at turen fra Solbergelva til Burud ikke var noe problem. Han fortalte meg om turer både til Trøndelag og Vestlandet på nettopp denne mopeden. En riktig mopedentusiast.