Onsdag 2. august på Burud

Da skriver vi august, og da er det vel slik at vi går mot høst. Så kan man vel undre seg over hvor det ble av sommeren. Den hadde vi vel i juni.

Den første onsdagen i august ble en hva vi kan kalle helt normal kveld på Burud. Fine kjøretøy og hyggelige folk. Jeg lurer noen ganger på hva jeg skal skrive om onsdagskveldene på Biurud. Det aller meste er jo skrevet og sagt mange ganger. Jeg forsøker hver gang jeg er der  om jeg kan finne noe som jeg ikke har sett tidligere eller som jeg ikke har skrevet om. Det er ikke like enkelt. Dette fordi det hver gang er mange fine og varierte kjøretøy, hyggelige folk og samtaler og pølsene er gode.

Men denne gangen inbiller jeg meg at jeg så noe nytt. Eller rettere sagt noen nye mennesker. Jeg så flere barn som koste seg der. Det er veldig hyggelig og forsterker inntrykket av at Norsk Motorhistorisk senter er et sted for hele familien.

Siden jeg ikke hadde anledning til å være på Burud hele kvelden så er det sikkert noen som savner bilder av bilen sin fordi de kom etter at jeg hadde reist. Det kan jeg bare beklage og håpe jeg kan lage en mer dekkende bildeserie neste uke.