En dame fra Hokksund vant bilen

Også denne onsdagen den første i oktober ble en dag med masse folk på Burud. Det var en spent stemning da det denne kvelden skulle foretas trekning i årets billotteri.

I timen før trekning benyttet folk anledningen til å bese alle kjøretøyene som var tilstede. Selv om vi nok må innse at det går mot slutten av denne sesongen tror jeg nok at vi hadde besøk av biler som i alle fall ikke jeg har sett der tidligere. Det viser at budskapet om NMS Burud fortsatt sprer seg blant motorinteresserte folk.

Men høydepunktet var altså trekningen i årets billotteri som var annonsert til kl 18.00. I minuttene før kl 18 begynte folk og trekke til bensinstasjonen der trekningen skulle finne sted.

Formann Jan Roger holdt spenninge oppe blant publikum mens loddene ble klargjort for trekning. En kar i publikum fikk æren av å trekke frem den lappen som skulle fortelle om hvem som var den heldige vinneren.

Som i 2022 gikk bilen også denne gangen til en dame. Denne gangen en dame fra Hokksund. Hun var ikke selv tilstede da loddtrekningen fant sted. Men det ble raskt opprettet kontakt med henne på tlf. Kun 15 - 20 minutter senere ankom vinneren Grete M. Haugerud sammen med sin mann i en skinnende hvit Volvo P 1800.

Grete kom raskt frem til gevinsten, som er en Renault 4 CV fra 1958. Hun forteller at hun og hennes mann er interessert i klassiske biler og at de gjerne tar seg en tur til Burud. De hadde kjøpt kun ett lodd hver seg, og hadde nok ikke regnet med at de skulle stikke av med gevinsten. Men hun var strålende fornøyd med at hun ble årets vinner. Hun ler og sier at nå må hun nok kjøre denne bilen når hun skal i butikken for å handle.

Hyggelig for MHKD at Grete ble fornøyd med bilen.

MHKD gratulerer og ønsker Grete lykke til som ny veteranbvileier.