Øvre Eikers lengste matkø noensinne

Burud 12. september

 

De køståendes BMI - body mass index - henspeilte ikke direkte på noen hungersnød, så motivet for å stå i endeløs kø var rett og slett lengsel etter nytelse. Det er sånn det ska værra det. 

 

Dagen idag var fin og varm med sol og litt vind. Anlegget på Burud var stapp fullt av biler og motorsykler. Av gubber, unger og sjarmerende kvinnfolk. Parkeringsplassen til moderne biler var også helt sprengt. Sågar noen gamle vogner sto nedpå der. Så hvor mange hundre mennesker som var innenfor gjerdene er vanskelig å anslå, men det var mange.  Mange nye fjes og mange fjes vi har sett før. Noen biler og motorsykler vi ikke har sett før, og mange vi har sett mange ganger. 

 

Som den oppvakte leser forstår var det atter paradisiske tilstander i den vesle stasjonsgrenda på Randsfjorsbanen. Og sånn skal vi fortsette helt til været tvinger oss til å lukke garasjeportene for vinteren. Men som mange vet er det åpen dag på Burud hver eneste onsdag året rundt. Vi har plass til massevis av folk inne i varmen på vinterstid, så ingen grunn til å sture hjemme utover i mørketida. Noen bilder fra kvelden kan man se her: