Vinterstemning på Burud

En liten statusrapport

Sola har snudd og pr 19. januar er dagen allerede blitt merkbart lengre. Lavsesong på Burud er det definitivt, men likevel skjer det saker og ting. Saker og ting som alle vil merke når våren og sommeren atter kommer til gamle Norge. Pølsebua, vår suksessfaktor nummer en blir påbygd og renovert. Den er nå påbygd bakover ca to meter, den har fått nytt tak og ny kledning både ute og inne. Ny disk blir det også, og ikke minst et større takutstikk der man kan søke ly i regnvær. Odd Arne Mjongle Syvertsen er bas for prosjektet som utføres med hjelp av flere andre medlemmer.

Gutta i Ungdomsgruppa arbeider ufortrødent videre med sitt Svartemaje-prosjekt. Det sveises og skrues og tas lite pauser. Artig å se hvordan gutta lærer og virkelig gjør et utmerket stykke arbeid.

Ingen kjører veteranbil om dagen, men skjeggprydede Odd Runar Holm er ikke langt unna. Hans bruksbil, Fiesta'en, mangler bare et år på veteranstatus nå. Veteran er imidlertid klubbens traktor som får sitt stell av hengivende tilbedere.