Vinteren er jobbetiden

Ikke spekulasjon med aksjer asså...

 

Jobbetiden forbindes først og fremst med vill aksjespekulasjon under første verdenskrig. Ganske fjernt fra jobbingen som foregår på Burud. Det som er i fokus for tiden er Drammensbilen. Dugnadsgjengen jobber med interiøret. Alle dørsider mm er ferdig trukket og taket står for tur. Kåre Johnsen - han som har doktorgrad i tepper - har av egen lomme spandert nye tepper til gulvene. Utvendig er Rolf Maurseth igang med en svær slipe- og sparklejobb og har kommet langt med det prosjektet. 

Ungdomsgruppa under ledelse av bygdeoriginal Syvertsen arbeider på sin Sierra iS. For tiden er det motor som gjelder. Den sminkes til fordums glans, den skal få ny kamaksel og ny registerreim blant annet. Skulle ikke forundre oss om klessnora blir erstattet med en skikkelig gasswire også. 

Og den nye trucken av merke Datsun fra 1984 er et vakkert skue som en viss herremann fra Skotsmoen har fått et erotisk forhold til, der den hele tiden står i veien med sine lange og jævlige gafler. Men fin er den, og ikke minst helt original. Som seg hør og bør.

Sist og minst så blir det påstått at ikke alle vet hvem redaktøren er. Det er altså han med det digre snyteskaftet nedenfor her. Som man ser av emblemet på genseren, en seriøs idrettsmann. Bilde tatt av uautorisert fotograf ved selvtekt.