Ut på tur! (Sandviken - Sundvolden 2021)

Sandviken - Sundvolden 2021.

Arnt Ivar Lund og undertegnede reiste fra Mjøndalen lørdag morgen i Arnt Ivars Chrysler 1928 med mål om å rekke fram til Sundvolden hotell før klokka 11:00, som var starttidspunktet for årets Sandviken - Sundvolden (kort løype). Vi rakk det med 5 minutters margin!

Her traff vi to andre ekvipasjer fra Drammensklubben, nemlig Frode Holm & Jan Paulsen i Frodes Dodge 1916 og Erling & Judith Berg-Pettersen i sin Ford Consul Capri 1963.

Vi fikk utdelt løypebeskrivelse med tilhørende kart, og la i vei i området rundt Steinsfjorden på smale, fine veier som egnet seg ypperlig til veteranbil-løp. Løypa var omtrent 40 km lang og bød ikke på på problemer av noen art. Etter innlagte is- og tissepauser var vi tilbake på parkeringsplassen ved Sundvolden hotell ca. 13:00. Da var også bilene som kjørte den lange løypa, med start fra Henie Onstadsenteret i Sandvika klokka 10:00 kommet i mål. 

Løpet hadde i år ca. 50 deltakere, med hovedvekt på eldre biler fra før 2. verdenskrig. Etter mye bilprat og nærmere øyesyn på alle de flotte kjøretøyene, satte vi kurs hjemmover og ankom Mjøndalen uten problemer i 16:30 tiden.

En fin tur!


Truls Bj/