Ungdomsgruppa har plass til flere

De unge vokser til og vi trenger flere rekrutter til en fin hobby

 

Klubben har helt siden 2013 hatt ei egen ungdomsgruppe på Burud. Mange har vært innom, noen har vært til stede nesten hver eneste gang, og noen har helt tydelig blitt bitt av basillen.

 

Dette helt spesielle tilbudet til ungdom ønsker vi skal fortsette. Nå har det seg sånn at vi alle har vært ungdommer en gang. Vi har alle vokst opp, og slik er det med noen i Ungdomsgruppa vår også. Noen flytter for å gå på skole, noen flyr med jenter og noen føler de har blitt for gamle i Ungdomsgruppa.

 

Slik er naturens gang. Er det noen der ute som har lyst til å lære noe ingen andre i klassen kan så er dere hjertelig velkomne. Kjernen i Ungdomsgruppa er mellom 14 og 20 år, og det er gutter som har lært mye. Det har så langt bare vært gutter, men kanskje vi ser noen jenter snart også? Vi har plass til jenter. 

 

Ungdomsgruppa har bygd opp ei drosje og en politibil som har blitt innlemmet i klubbens samling av fine kjøretøyer. Flere prosjekter er på gang. Deltagerne lærer mekanisk arbeid fra bremser til gear og motor, de lærer sveising og karrosseriarbeid. Og masse annet. Under kyndig veiledning av trollmenn i faget.  Og de får pølser hver gang de er på 'jobb'.

 

Hver tirsdag fra kl 18.00 blir det jobba på Burud. Unntatt i sommerferien.

 

Du som leser dette, enten du er ungdom, far, mor, bestefar, bestemor, oldefar, onkel eller nabo. Grip sjansen, gjør tilbudet kjent - ta en tur og sjekk hva som skjer. Vi kan introdusere ungdom for en sunn, spennende og lærerik hobby.

 

Lurer noen på noe så ring gjerne Asle Wang, tlf 98220266 eller send en epost asle.wang@mhkd.no