Ungdomsgruppa er i gang igjen

Ungdomsgruppa har ligget nede siste halvår, men nå har noen aldrende julenisser i styre og stell skremt fram et par skrotnisser som altså skal ha som oppgave å vekke interessen for motorhistorie hos en gjeng med smånisser. Hva disse folkene skal drive med er det sikkert noen som lurer på. De skal bytte motor i Aass Bryggeri sin Ford AA, de skal fikse på litt spesialavfallsproduktet Volvo Felt og sikkert en hel masse annet som red. ikke har oversikt over. Men det skal leserne holdes underrettet om både her på nettsiden og på Facebook-sidene til klubben og Ungdomsgruppa. Velkomne skal de være både yngre og litt eldre.

 

Vi har 9 ungdommer på lista vår, alle er fra Skotselv og går på ungdomsskolen der. To av dem er jenter. Veiledere/mentorer er Espen Svendsen og Stein Hinholm. Begge to har drevet med veterankjøretøyer og kjøretøyer hele sitt liv og er ordentlige skrotnisser. Espen bor på Steinberg og Stein bor i Åmot.
Espen har følgende kjøretøyer: '70 Opel Kadett B rigget for historisk rally, '61 Opel Kaptein, '33 Opel Regent og 2002 Opel Bertone cabriolet.
Stein har følgende kjøretøyer: '62 Volvo 210 ( "Duett"), '74 Cadillac, '71 Mercedes 280 SE/350 m.fl.