Spiralløpet 2024 i sol og fint kjørevær

Årets Spiralløp er nå vel i havn med bra deltagelse. Ikke like mange som i 2023, men over femti biler stilte til start på et Bragernes Torg i sol. Selv ble jeg litt skeptisk på vei til start da det kom en kraftig regnbyge. Men kort tid etter kom sola. Tiden før og under start var preget av fint vær og mange blide mennesker på torget.

Etter å ha sett de første bilene starte tok jeg turen ut til de tilsammen fire postene som arrangementskomiteen hadde lagt opp til. Den første ved Daler, videre til hovedstopp på Fossesholm i Vestfossen. Tredje post var kraftstasjonen ved Hellefoss i Hokksund før siste post ved Krogstad senter. Eller om en kjørte motsatt vei ble Krogstad senter første post. I Spiralløpet fordeler man bilene slik at halvparten kjører den ene veien, mens den andre halvparten kjører den andre retningen.

Hovedstoppet for alle deltagerne var Fossesholm Herregård i Vestfossen. Her ble det etter hvert folksomt og parkeringsplassen ble fylt opp av deltagere og noen publikum. Her var det oppgaver for deltagerne der de fikk utdelt noen bilder av ting som fantes på området. Oppgaven var å plassere de riktige tingene inn på riktige plasser på et utdelt kart av området.

Mange benyttet også anledningen til litt kaffe og vafler fra kafeen på stedet. På den måten la dekgaerne igjen litt penger i kassa på Fossesholm også.

Vi takker alle deltagere og frivillige som er helt nædvendig for å gjennomføre dette arrangementet.

Da er det bare å se frem til neste års løp og håpe på enda finere vær og ende flere deltagere.

 

Resultatliste publiseres så snart den foreligger.