Skyer og sol, men ikke regn over Burudmoen Leir

7. juli for nittitre år siden kunne man for første gang få kjøpt maskinoppskåret brød i butikken. I Chillicothe, Missouri.

Tvilsomt om noen hadde ferdig oppskåret grisla kneipp i lomma denne kvelden. Vi kan jo kjøpe både brød og vaffel med pølse oppi, så medbrakt er unødvendig.

Været var en smule lunefullt på ettermiddagen. Det var mørke skyer hist og her, det kom ei regnskur her og der også. Dette gjorde til å begynne med utslag på besøket. Men etter hvert kom folk ut av hytter, hus og gammer og trillet opp den lille motbakken til en gratis velkomstdrink rett i handflata. En merkedag for klubb og senter - det var denne dagen den nye nettsiden ble gjort operativ. Svinaktig bra har det blitt.


Som vanlig var det folk og kjøretøyer av ymse kategorier. Nettopp hva alle både ønsker og forventer. Været ble bra etter en stund og alt ble lutter glede. Ikke så innmari lett å være kreativ forfatter og samtidig se på semifinalen i fotball-EM, så nå får'e værra bra  Sjå bileter folkens. Forresten lenge siden det har vært et innlegg på nynorsk nå. Kjem snart.