Pølseskinns-sonaten i M-dur av Wurst Leute

Denne sonatens fordøyelseslyd og motordur var som alltid onsdagens lystige musikk.

 

 

Enda en onsdag i sol og varme. Vi skal kanskje ikke klage, men et kvart hundre grader en fjerdedel uti september måned er vel ikke helt normalt. Vi trenger regn. Mye regn.

 

Nok om været, Burud-onsdag 8. september føyer seg inn i rekken av suksessrike aftener. Ti minutter etter åpning var det allerede bortimot fullt. Hva skulle vi gjort uten den nye parkeringsplassen? Til en avveksling ble det ikke satt rekord i antall besøkende om pølseomsetning, men det var jammen ikke langt unna. Var anslagsvis 5-600 mennesker innom.

 

 

 

 

 

 


Denne gangen prøvde vi oss med et utsillingstema mellom verkstedet og kiosken. Vi reserverte plassen til kun gule biler. Dette ble godt mottatt og vi fikk mange forslag til hva vi kan benytte plassen til neste gang. Varebiler, franske biler, åpne biler, ulike merker. Forslagene var mange og gode. 


Det var som  vanlig folk fra fjern og nær som kom på besøk. Besøkte oss gjorde også Øvre Eikers ordfører Knut Kvale og Senterpartiets lokallagsleder Kim Mogen Myhre. Hyggelig å vise fram anlegget og hyggelig å høre ordføreren uttale at Norsk Motorhistorisk Senter helt klart er kommunens best besøkte kulturarena. Noen besøkte oss ikke, men luska på oss. Luska på oss og andre veifarende. Politiet hadde laserkontroll på Skotsmoen midtveis mellom Hokksund og Burud. Vi håper alle kjørte på en ansavrsfull måte og at ingen ble tatt. 


Redaktøren risikerer pryl og tapt anseelse etter denne kvelden. Han hadde glemt å lade fotoapparatet og filmingen i vanskelig lys ble så som så. Mye egen skygge - ganske tynn skygge faktisk. Man ber ærbødigst om tilgivelse.


Velkommen tilbake neste onsdag.