Pølser, brus og prat

Onsdag 29. oktober

Det er høst blitt, ingen tvil om det. Uansett så fortsetter folket og strømme til Burud på onsdagene. Så også denne onsdagen, et par gærninger kjørte motorsykkel, noen kjørte cab og atter andre lukkede gamle biler. Pølsebua var åpen, folket spiste og koste seg. Det har nå blitt satt inn benker i museet slik at flere nå kan sitte i lys og varme og juge og skryte. Som alltid hyggelige mennesker i et hyggelig miljø. Men hvor var Erik Martinsen idag? Redaktøren har jo lovet å publisere trynet hans hver eneste gang. Får ta et fra arkivet idag, men velger først å vise tre sjeldenheter. Tenk å kunne treffe tre eksemplarer av den utdøende rasen rullingsrøyker rundt samme bord. 

Roy, Hugo og Ole er alle godt impregnert i tjære, men blide er de.....

Vi fikk besøk av Tore Bjerke. Tidligere aktivt medlem som har hatt pause fra miljøet i mange år. Godt å se deg igjen. Odd Runar kjørte som alltid gammal bil, Plymouth i kveld. Og som man ser er kjøkkenet vårt snart ferdig. Super innsats av Mjongle Syvertsen og Maurseth'n. Alt gjort på frivillig basis og det blir virkelig flott. Ellers går ryktene om handling. Hr Holm har kjøpt seg 1936 Plymouth, Herr Lund har kjøpt seg Borgward Isabella Coupe, Herr Syvertsen har kjøpt seg Rover, Herr Fjæstad har kjøpt seg Wiesmann, Hr Horgen har kjøpt seg MG og Herr Wang har kjøpt seg en patron fett.

En liten quiz til slutt: Noen som forbinder noe spesielt med datoen på denne plakaten? Noen flere bilder fra kvelden finner du under.