Nattkjøringa nærmer seg......

 

Så er vi klare for å gjenta tidligere suksesser.

Vi er klare for nattkjøring igjen. Som de fleste allerede er kjent med så vil Marinemuseet i Horten åpne sine samlinger for oss. Midt på natta! Museet stiller med to guider, og kostnadene rundt dette dekkes av klubbens svulmende kasse.

 

Altså fredag 14. juni. Vi møtes i god tid på kaia ved gamle Drammen Tollbod i Hans Kjærs gate og kjører derfra i samlet flokk klokka 22.15.

 

Turen går utover langs en vakker Drammensfjord i solnedgang og tussmørke. Mørkt blir det jo nesten ikke. Gjennom idylliske gamle Svelvik, forbi Berger og langs Sandebukta til Sande, der vi fortsetter på gamle E18 mot Horten. De det passer for kan selvfølgelig henge seg på karavanen underveis.

 

På museet får vi felles omvisning og mulighet for skravling og nytelse av medbrakt mat og drikke. Hjemturen går i uorganisert flokk og følge, med sol og vind i ryggen, hver til sitt utpå morrakvisten. Hjem for et drøyt døgns hvile før Spiralløpet.

 

Det har vært ytret ønske om å bruke klubbens buss slik at også de som ikke har eget kjøretøy kan få være med. Slik blir det. Bussen avgår fra Strømsø Torg retning Tollboden kl 21.55. Det er i skrivende stund 10 ledige plasser ombord. Vil du være med så ta kontakt med Asle på tlf 98220266.

 

Håper å se massevis av biler, motorsykler og blide mennesker på denne hyggelige, stemningsfulle og romantiske ferden ut mot havet.

 

Velkommen - godvær er bestilt.

 

Truls Bj/For Asle Wang