Motorhistorisk opplevelsesdag 31. mai 2014

SUKSESS.......

Man blir stolt av å være medlem av Motorhistorisk Klubb Drammen for tiden. Aktivitetene står i kø og det er så langt bare blitt en rekke med store suksesser. Vi er på godt norsk griseheldige som får lov å disponere anlegget på Burud. To av de som har mye av æren for at Norsk Motorhistorisk Senter oppsto, Erik Dalheim og Terje Kristiansen, var på plass idag og strålte om kapp med sola. Sola ja, den begunstiget oss med sitt nærvær i akkurat passe monn. Hvor mange besøkte oss på denne opplevelsesdagen? Ikke enkelt å telle mennesker i bevegelse, men et sted mellom 1500 og 2000 er neppe langt unna sannheten.

Det ble solgt pølser, is, brus og vafler i stort monn. Og som vanlig gikk bussen og to brannbiler i uavbrutt kjøring til Bakke kirke og tilbake igjen. Mange storfornøyde unger fikk kjøre med fulle sirener og med hjelm på hodet. Stas så klart! Og appropos kjøring, så var det kanskje noen som la merke til den unge damen på diger Ford traktor? Hun hadde så lyst til å kjøre gammel brannbil, og det fikk hun lov til. Flere turer til Bakke kirke med Ford-brannbilen stappfull av unger. Tøff jente som uttalte ganske klart at det er mye lettere å kjøre moderne lastebil.

Pressen var hjertelig til stede. Drammens Tidende var der og laget reportasje. Bygdeposten likeså, der vil historien om Drammens-bilen dukke opp. Ikke nok med det - krimjournalist Per Asle Rustad fra TVNorge var også på plass. Mulig han så suspekte personer han ville granske nøyere til en påtenkt serie om banditter????


Moro er det at alt går så smertefritt og greit for seg. En stor takk til alle medlemmer som har vært med og trukket lasset. En glede å samarbeide med dere. Moro er det også at Øvre Eiker Kommune skal avholde et møte i våre lokaler neste uke, samt at de i en større nasjonal sammenheng vil vise fram anlegget til høsten. Det er kredit til alle dere som har vært med på dugnader og dere som til stadighet deltar i den daglige driften. Ingen kommune vil vise fram noe de ikke er stolte av..............


Vi lar som alltid bildene tale, i et antall av 148: