MC-treff og førkrigstreff

Vellykket konsept som vil bli gjentatt

 

Vi har funnet enda et arrangement som kan legges til i skrytelista vår. MC-treff har vi hatt et par år tidligere. Med et opplegg som tiltalte redaktøren. Derfor æljet han seg innpå mc-gutta med sitt ønske om å ha førkrigstreff for biler samtidig. Ønsket ble innvilget og søndag 27. mai foregikk altså det hele. De eldste bilene ser vi dessverre altfor sjelden, men dag samlet vi tretti stykker fra 1924 til 1938. I tillegg var der førti motorsykler hvorav ca halvparten hadde veteranstatus. Sola var også hjertelig tilstede - med selskap av ørlite vind heldigvis.

 

MC-gutta hadde opplegget klart og det var de gutta som førts og fremst dro lasset. De hadde ordnet noen enkle premier og de sto for administrasjon og gjennomføring av idealtidkjøring på 'De små gleders vei'. Kjekke folk, mest moinger, men med god hjelp av et par telemarkinger. Vi lovte treff helt fritt for stress og mas, og det løftet klarte vi nok å innfri. Det så ut til at alle koste seg i hverandres selskap.

 

Ikke hver dag vi har besøk av en Cord. Heller ikke hver dag Helge Heen er på Burud med sin 1924 Buick. Bilen hans oldefar kjøpte ny og som aldri har blitt restaurert. Og vært i familien i 94 år. Fantastisk. Mange fine biler og motorsykler. Noen av dem de reneste smykker, men alle med sin egen sjarm. Besøk hadde vi også av Mercedes-klubben som var ute på sin årlige toppløs-tur. Vi lar bildene tale for seg; nyt dem.

 

Så mange gode tilbakemeldinger fikk vi, at det er allerede bestemt at opplegget vil bli gjentatt neste år. Spre ordet våre venner - neste år vil vi bli mange flere.

 

Se bildene: