MC-gruppa på tur

En aktiv gjeng i klubben

 

Tirsdag 27. juni fant redaktøren ut at han måtte finne ut mer om klubbens mc-gruppe. Så han kastet seg på sin halvgamle japse og satte kursen mot Modum. Målet for kvelden var beskuelse av Terje Finneruds nye garasjer. Litt seinere enn alle andre ankom man så stedet der glaning skulle foregå. Riktig så koselig var det å treffe folk man ofte treffer på Burud. Ca femten mann på hver sin hoj som svensken sier. Vi ruslet rundt i sommervarmen og kikket på biler, traktorer og motorsykler. Endog i naboens garasje var vi og tittet. Terje serverte både kake, kjeks, Cola og kaffe. Og tæla is. Det ble prata, jugd og flira til skumringen kom sigende. Konklusjonen er at det definitivt er trivelig å være med mc-gruppa. Det kan anbefales.

Tirsdag 20. august la MC-gruppa tirsdagskjøreturen til Sysle, 5 km nord for Vikersund. Vi fikk også følge med en gjeng fra Classic-klubben i Ringerike og Hadeland. Det ble derfor 25 motorsykler som dukka opp for å se på den lille, koselige BP-stasjonen som Øyvind Thon og Lene Ellingsen Hovlund har restaurert. Det var Lenes bestefar, Kristian Ellingsen, som drev stasjonen fram til 1964 da riksveien ble flyttet. Da ble det bygd en ny stasjon ved den nye riksveien. Øyvind og Lene tar gjerne imot BP-saker hvis noen har!

Neste stopp på turen var på Sysle-mølla hos Steinar Skretteberg for å se på hans enorme samling på rundt 400 mopeder og motorsykler - det er like vanvittig hver gang vi får se de tre fulle etasjene med tohjulinger.
Siste stopp på turen, som altså ikke var veldig lang, var hos Bassik og Kari på Bøn hvor husets frue serverte kaffe og deilige hjembakte kaker.
Det ble mye prating, litt regn og en trivelig liten rundtur.


Thorbjørn