Kanskje har vi vært best i Norge

Vi skal fortsatt være blant de beste - det betyr at vi må følge med i tiden

 

Vi var nok den første klubben i Norge som så viktigheten av ei nettside. Og når vi er så heldige å ha et anlegg som Burud så er det klart at vi har mange tråder vi må dra i. Vi er en klubb og senter som favner det historiske, men for å gjøre dette på en best mulig måte må vi være veldig moderne også.

 

Som redaktør blir man ydmyk og innimellom rødmer man over store mengder ros og godord. Noen ganger får jeg kjeft for uhøvisk ordbruk og ufine vendinger, men på det punktet blir nok ingen forandring. Det gjør jobben ekstra morsom når man vet at det engasjerer. Rollen som redaktør gjør også at jeg er så heldig at jeg blir kjent med utrolig mange i den fine gjengen som besøker Burud.

 

Nettsiden vår var opprinnelig tenkt å være en enkel kanal for informasjon til medlemmene. Slik det har utviklet seg har vi blitt en informasjonskanal for folk fra hele landet, ja faktisk litt ute i den store verden også. Det betyr at vi har vokst langt ut av malen vi jobber i. Vi skal ergo moderniseres.

 

I 2018 brukte vi et stort beløp på legge fiber inn på Burud. Det finnes et trådløst nettverk der oppe som alle kan koble seg til. Det er pga dette nye nettverket at betalingsterminalen i pølsebua virker mye bedre. Vi har kontaktløs og ordinær betalingsløsning for kort, og vi har Vipps. Nå må vi bruke langt bortimot hundre tusenlapper for å oppgradere nettside og epostløsninger. Så i nær framtid vil mhkd.no fremtre i ny drakt, og med nye funksjoner. Bildekvaliteten skal bli bedre og det skal bli mer levende film.

 

Blant annet vil vi få mulighet til å ha nettbutikk. Kanskje det er en naturlig utvikling. Bensinstasjonen står jo der som et mulig utleveringspunkt for varer bestilt på nett. Skal vi selge oljer, fett, dekker, spesialverktøy og andre bil- og mc-relaterte varer? Bensinstasjoner selger jo kondomer, fuglefrø og muk-burgere også...... Vi får se. Innspill fra medlemsmassen tas i mot med takk.

 

Det er ikke uten grunn at vi maser på flere medlemmer, flere Grasrot-tippere og svært pølsesalg. Det koster å drive verdens morsomste lille bedrift. Til beste for verdens beste mennesker - og alle bikkjene.

 

Vi er Øvre Eiker Kommunes desidert største kulturarena, vi skal fortsatt være det. Og vi skal videreutvikle og ta vare på Norsk Motorhistorisk Senter - populært kalt Burud, etter beliggenheten. Vi tar mål av oss i all fremtid å være et lokalt, regionalt og nasjonalt sentrum for teknisk interesserte, enten de samler på stiftemaskiner, vogntog eller bombefly, eller de bare liker det sosiale.