Hva skjer på Burud utover høsten?

Arbeid og glede nok til alle

Mye skjer. Det er vel intet nytt - det skjer mye på Burud hele året.

Vi har som alle kjenner til åpen dag hver eneste onsdag året igjennom og pølsebua er åpen.

Av bygningsmessige arbeider vil det bli gjort utbedringer av setningsskader i kjøkken og toalettdelen i vekstedbygningen. Her vil det også bli montert nytt kjøkken etter hvert. Videre vil taket over det nye møtelokalet i hall 3 bli isolert og platekledd. Resten av takarbeidet skal vi som kjent gjøre i fellesskap til våren. 3000kvm plater ankommer fra Sverige i løpet av oktober.Gavlveggen som har fått ny kledning må males. Hvem tar jobben? Pølsebua skal få ny luke slik at den atter blir seende ut som ei gammel pølsebu.

Den faste tirsdags-dugnadsgjengen er i full gang med service og reparasjoner av klubbens kjøretøyer. Vi skifter olje og frostvæske på alle sammen, smører og sjekker at alt virker. Vi må ha fire dekker til bilfrakteren. Noen som har fire gode dekker i dimensjon 8.25x16? Willys brannbilen skal atter en gang bli behandlet for sine lunefulle bremser, bli justert og få deler av eksosanlegget utbedret. Ford brannbilen skal også få litt terapi på eksosanlegget, få reparert setet som ødelegger sjåførens busker og få reparert servoen sin. Bjørn Lund har lovet å dreie en ny aksel for oss. Bussen gir oss mye detektivarbeide. Vi leter fortsatt med lys og lykte etter nye frontruter. Tips mottas med den største takk. Videre skal Mjongle lakkere lister og vi skal montere gummilister på dørene.

Så skal vi dra igang ungdomsgruppa, se egen artikkel på forsiden. Det skal være rockerbox-aften, kanskje møljelag og vil noen lage juletrefest for barna er det bare å melde fra.