Hva skjer nå?

Like før sesongåpning

Det skjer mye! Odd Arne Syvertsen og Rolf Maurseth er i innspurten på kiosken. Det er kun småtteri som gjenstår, og som tidligere nevnt finnes det ikke maken til pølsebu på norsk jord. Et stort og fint arbeid er utført. Her blir det godt å fylle sin vom, og ikke minst blir det helt andre forhold for de som gjør en kjempeinnsats ved å betjene alle sultne og tørste kunder. Husk at vi har kortterminal ifall du ikke drar på kontanter.

Ungdomsgruppa jobber med stor iver videre på Transit'en som skal bli politibil. Det sveises og skrus. I fronten er all rust fjernet og tilpassing av nye skjermer og front er igang. Veldig moro og se entusiasmen og pågangsmotet til gutta.

Dugnadsgjengen har klargjort "Årkvisla'n" - bergingsbilen vår - og bussen for nye oppgaver. Bakpå "Årkvisla'n" ligger deler av den beryktede lakkboksen. Den er nå solgt og skal leveres før påske.

Inne er som mange allerede vet oppholdsrommet ferdig opp-pusset, og den ene av brannbilene våre skal få nye bremseband på forhjula sine.