Hva skjer i 2015?

Når solen atter varmer våre smukke kropper starter vi på ny frisk

Mange av oss driver vel i skrivende stund og parkerer biler, motorsykler og hagemøbler og benker oss ned inntil ovnen. Vinteren kan bli både lang og kald, men det er ikke "mer enn" seks måneder til vi er igang igjen.

 

Skrotsafari på Finnskogen ble ikke noe av i høst, men vi tar denne turen som sesongåpning 2015. Første lørdag etter påaske, 11. april, fyller vi bussen og drar til Finnskogen. Da er det ingen blader på trærne og intet høyt grass, så da skal de oppdagelsesreisende ha gode muligheter for god underholdning. Meld deg på allerede nå. Bussen tar 20 personer, noen plasser er allerede opptatt. Prisen = bensinforbruket + bompasseringer. Kontakt Asle, 98220266 eller asle.wang@mhkd.no  Påmeldte: Atle Opdal, Odd Runar Holm, Lars Hagavold, Asle Wang, Arne Lunner, Finn Torgersen, Trond Kristensen, Otto Werner, Kyrre Gustavsen, Jan Erik Flønes

Norgesløpet 2015

Gammelbilens Venner i Stavanger og omegn arrangerer Norgesløpet 2015. Løpet går over to dager i pinsehelgen lørdag 23. og søndag 24 mai med poster begge dagene. Med mandag 2. pinsedag fri kan de fleste også være med på festmiddagen søndag. 
LMK kommer med mer informasjon i løpet av kort tid som vil være mer detaljerte opplysninger som nettside, løpsopplegg, påmelding med mer. Dette sendes også ut til alle klubber og deres redaktører.

Dugnad

All innsatsen som ble nedlagt på Burud i 2014 har ført oss til den situasjonen at vi på det nærmeste er ferdige med utbedringer. Nå er det stort sett normalt vedlikehold som gjelder. Men dugnad må vi ha en gang på vår/forsommer. Men altså i langt mindre målestokk. Nå blir det litt maling og stell av uteareler bl.a. Dato kommer vi tilbake til.

Også blir det nok "Åpen dag", marked og ikke minst en lang rekke med fine dager og kvelder på Burud. Følg med framover...

Også kan vi gjerne fly Dakota igjen om interessen er til stede

Og hva med en stemningsfull midnattstur i fjellheimen?