Generøse menn på to små hjul

Vespa Club Drammen

Vespa Club Drammen er som navnet forteller en klubb for folk som er spesielt opptatte av dette verdensberømte lille kjøretøyet. Alle vet hva Vespa er - også de som ikke har den ringeste interesse for motoriserte kjøregreier.

 

Syttiseks medlemmer teller denne klubben som har sitt eget lokale rett utenfor Drammen sentrum. Her møtes noen av dem hver onsdag til sosialt samvær og spising av pølser. Motorhistorikere og andre bil- og motorsykkelentusiaster er etter alt å dømme like opptatte av småpølser som av hobbyen sin. Lokalet som med litt godvilje kan ta ca tjue mennesker er intimt og koselig som seg hør og bør en slik hule for voksne guttunger. Atmosfæren minner litt om vår egen klubb slik den var før den ble diger. 

 

Hvorfor var redaktøren invitert på besøk dit mon tro?

 

Anledningen til det var ganske spesiell og veldig hyggelig. Klubben hadde bestemt at de ville donere noe av sine oppsparte midler til spesielle formål. De har gitt kr 10.000,- til barnekreft-avdelingen på sykehuset - og de gir 10.000,- til Motorhistorisk Klubb Drammen. Det forutsettes at pengene brukes på Ungdomsgruppa vår.

Vespa Club Drammens formann Karl Ture Sagen, alias Kalle med gavebrev i hånden

På vegne av klubben og Ungdomsgruppa takket redaktøren etter beste evne de generøse herrer for en overdådig gave. Det er Vespa Club Drammens ønske at deres donasjoner skal kunne skape glede utenfor deres egen kjernevirksomhet og det ønsket skal vi oppfylle. 

 

Asle

Nedenfor noen bilder fra den fine høstkvelden 6. oktober 2021.