Folkemøtet på Bragernes Torg

Mer folk på Burud

 

Joda, vi var der også. Vi var invitert av NRK til å lage en ramme rundt arrangementet i anledning kommunevalget. Hyggelig å bli spurt og hyggelig å være der. Som vanlig er det praten og det hyggelige samværet med likesinnede fra klubben som er det viktigste. Våre seksten gamle biler viet vi ikke så stor oppmerksomhet - det gjorde ikke så mange andre heller. 

 

Man stiller seg unektelig noen spørsmål når man deltar på et slikt arrangement. For det første er det litt av et apparat NRK har i aksjon for å sende en debatt direkte. Det er ganske imponerende. Derimot er det både trist og betenkelig at det skal være nødvendig med flere titalls polititjenestemenn. Alle bevæpnet, noen av dem tilsynelatende tungt bevæpnet. Bare for at noen helt vanlige mennesker skal snakke sammen. Ille at man må ta høyde for det verste bare fordi noen kanskje ikke takler å være uenige med debattantene. Respekten for en del av politikerne imidlertid mister man jo ganske fort. Der enkelte hakker og skriker, avbryter og prater i kjeften på hverandre. Dette har blitt et mediastyrt sirkus. Også litt synd at ikke en eneste gammal bil ble vist så mye som et microsekund på skjermen. 

 

Oppmøtet av tilskuere på Bragernes Torg var ikke særlig imponerende. Vårt eget upolitiske kulturparadis på Burud trekker myyyeee mer folk, og det skal vi virkelig glede oss over. Glede oss over at Norsk Motorhistorisk Senter er en kulturinstitusjon som verdsettes høyt både lokalt og nasjonalt. 

 

Godt valg !!!

 

Som vanlig ble det tatt noen bilder