Englandstur

En gruppe medlemmer har vært på tur

Det nærmet seg andre helga i september , og onsdag 5. gikk bussen med Martin som reiseleder retning England og årets marked på Beaulieu. 34 personer ombord og Sigurd Gutterud som sjåfør.Ferge Larvik-Hirtshals og Esbjerg-Harwich. Torsdag la vi til kai ved tolvtida og etter en femtimers kjøretur ankom vi hotellene i Bornemouth ved den engelske kanal. Om kvelden pubbesøk med en pint eller to. Helt engelsk.
Fredag tur til Portsmouth der bla. lord Nelsons skip,Victory, ligger pluss en hel del andre maritime museale saker. Mer pub.
Lørdag og søndag : Fram med huskelista og på med ryggsekken. Det er markedsdager! Det skal godt gjøres om man ikke finner ting som er på lista her. Deleprisene er ofte meget hyggelige. Hva med ny komplett clutch til Hillman Minx for 1200 kroner? Men priser på kjøretøy,både hele og vrak,er meget stive.
Det er moro å kjøpe øl på puben. 20-25 kroner og pinten (halvliteren) er ikke full før glasset renner over!
To dager igjen. Mandag på tur ut i det blå . Først til en liten ,gammel spesiell by bygget av stein fra en diger borg som lå på en høyde over byen,Corfe castle. Så til en annen kystby
med fish and chips og gode greier. Tirsdag sightseeing på egenhånd og onsdag hjemreisedag. Det ble plass til alt som var handlet i  bagasjerommet,men det holdt så vidt.
Nattseiling til Esbjerg , og overnatting igjen i  Randers. Køsters boghandel fikk bra omsetning. Hjemme igjen fredag kveld etter en alle tiders  tur med fint vær og hyggelig selskap.

                                                                                                  Finn Torgersen