Endelig snart onsdag igjen.....

Endelig er det snart onsdag igjen, og det betyr at NMS Burud er åpen igjen!

Vi åpner portene klokka 17:00 og holder åpent til 21:00

Bjørn & co holder selvfølgelig kiosken åpen, og kan friste med vafler, varme pølser og kaffe. Det kan være godt siden ikke sommervarmen har slått til for fullt ennnå, men Yr melder i hvertfall oppholdsvær....

 

Førstkommende lørdag 27. april arrangerer Alfa Romeo klubben "Italiensk sesongåpning"  og de vil i den forbindelse ha hovedstopp hos oss på Burud. De kommer klokka 12:00 og vil nok tilbringe ett par timers tid her. Her blir det anledning til å både se og høre mye gromt! Kiosken er åpen og anlegget er selvfølgelig åpent for alle.

 

Onsdag 1. mai blir en travel dag på Burud. På formiddagen er det duket for det tradisjonelle Yrkesbiltreffet hvor Burud  blir fyllt opp med transporthistoriske kjøretøy eldre enn '94 modeller. Det ventes storinnrykk av digre lastebiler, varevogner, varemopeder og alt som i en eller annen form ble brukt til varetransport. 

På ettermiddagen 1. mai er det tradisjonell Burud-onsdag.

 

Vi har tidligere om årene, med stort hell, forsøkt oss med forskjellige temaer for de vanlige Burud-onsdagene.

For eksempel Gule biler, Førkrigsbiler, Biler med motoren bak, Biler med motor under 1000 kubikk, Urestaurerte biler, Biler fra ett spesiellt land eller hva som helst. Disse som treffer innenfor tema-kategorien blir tildelt "hedersplass" rett innenfor porten, til venstre for kiosken. Bare fantasien setter grenser for aktuelle temaer. Har du et godt forslag til onsdagstema, legg gjerne inn en kommentar på Facebook-innlegget.

 

TrBj/