Det går mot mørketid.......

........og aktiviteten innendørs drar seg til

 

Etter vinter kommer vår, og etter sommer kommer høst. Høst betyr mer aktiviteter innendørs. Både rundt i de tusen garasjer og på Burud.

 

Så hva skjer framover mot jul i dette merkelige året?

 

Ungdomsgruppa er i full aktivitet. På flere plan. A-Forden til Aass Bryggeri har fått ny motor. Ikke så mange som er født utpå 2000-tallet som har skiftet motor i en bil like gammel som deres oldeforeldre. Eller tipp-oldeforeldre. Men en sådan jobb har altså ungdomsgruppa hos oss utført. I kveld ble den startet opp, med god hjelp av Halvard Rust. Om ei uke eller to er denne jobben sluttført og allerede nå er et et nytt objekt tatt fram fra mørket. 1986 Ford Sierra 2.0iS står for tur. Her er det utfordringer med rust, med elektriske og mekaniske problemer. Vi gleder oss til å følge prosjektet under ledelse av mentorene Stein og Espen.

 

Tidligere i år var klubben og ungdomsgruppa så heldige å bli tildelt en ikke ubetydelig sum fra Eikerbladet. Hele 30.000 blanke kroner besto gaven av. Pengene er brukt til kjøp av verkstedinnredning og verktøy. Monteringen har jenter og gutter selv stått for.

I andre enden av bygget er det litt eldre ungdom som huserer. Pølsespisende tjukkaser i hopetall har planene klare for høsten. Transit svartemaja skal på eu-kontroll og trenger ørlite TLC - tender love and caring - i den sammenheng. Forleden var bilen på filminnspilling på Hønefoss og da sprakk chokerhuset. Ble voldsomt til søl, men nå er det reparert. Ny opplagring til mellomaksel må også skaffes. Det rister og skaker noe aldeles forferdelig nå.

 

Drammensbilen som ble rammet av Covid-19 skal atter bli vist oppmerksomhet. Ikke så veldig mye igjen der. Vi må få inn vinduer og interiør, bygge håndbrekk som bilen aldri har hatt, samt justere og ta siste finish. Videre har vi en Ford E350 ambulanse som ikke har blitt kjørt i år. Denne bilen har slett ikke godt av å stå, så her må bremser ettergås og bilen må få noen mil på veien.  Th!nk'en må demontere sin batteripakke slik at påbegynt service kan fullføres. Dette er også viktig. Vi vil jo ikke at den skal dø.....

Som man skjønner er det noget at henge fingrene i.

 

Se bilder fra tirsdagskvelden her: https://www.mhkd.no/bilder-burud-onsdager-2020/cms/176