Damenes aften på NMS Burud 3. juli

MHKD hadde denne onsdagen bestemt at kveldens tema skulle være biler med kvinnelig sjåfør. Dette ble et par dager før offentliggjort på klubbens FB side. 25 kommentarer forteller at dette skapte engasjement. Uansett, i kveld var det damenes aften på Burud. Den avsatte parkeringsplassen ble fylt opp, Det viser vel at ideen om at den såkalte hedersplassen skulle reserveres biler med kvinnelig sjåfør var en bra ide.

Ellers var det en onsdag lignende det vi har oppleved en rekke ganger. Nemlig at plassen var fylt opp av ulike kjøretøy på to, tre eller fire hjul.

Onsdagstreff på  Burud er  hyggelig. Ikke bare ser man interessante kjøretøy, men man treffer også mange hyggelige mennesker. En ekstra spiss på kvelden ble det for en bekjent av meg som møtte en kar han ikke hadde sett på over femti år.

Det er ingen tvil. Det er på NMS Burud det skjer.

 

For meg blir det en feriepause nå da jeg kommer til å være bortreist noen onsdager fremover . Men jeg vet at det er flere faste besøkende på Burud som tar gode bilder. Jeg oppfordrer dere til å dele dem med alle medlemmene på klubbens FB side.

God sommer !