Da blir det Damenes Aften på Burud-onsdagen!

 

 

Etter nøye vurderinger er vi kommet fram til at Asle´s forslag om at kvinnelige sjåfører skal tildeles "kremplassen" førstkommende onsdag, enten de ankommer på to, tre eller fire hjul.

Asle kan derfor skamløst ta for seg av kioskens herligheter innen rimelighetens grenser, men hva "innen rimelighetens grenser" er, får bli en diskusjon mellom kiosk-general Bjørn Sønju og pølse-elsker Asle Wang. (Er stygt redd for at dette kan påvirke kioskens glimrende driftsresultat i negativ retning.)

 

Om vi er så heldige at dama på bildet under skulle dukke opp med Sonett'en sin, er jeg sikker på at vi skal finne en fin plass til henne også!

 

Takk til alle som har sendt inn forslag. Vi gjemmer disse til senere onsdager, men tror neppe at forslaget "menn med ølmage" blir effektuert da "kremplassen" ville blitt overfyllt altfor raskt.

 

onsdag 3. juli fra klokka 17:00 og utover, håper vi å se mange kvinnelige sjåfører på Burud. (Om du ikke besitter eget kjøretøy, kan du sikkert tjuvlåne et fra en mannlig bekjent som i disse dager er mere opptatt av fotball EM)

 

PS: Om enkelte karer selv hevder at "jeg kjører som ei kjerring", holder det definitivt ikke som kriterium for tildelelse av kremplass denne onsdagen..... Beklager.

 

TrBj/