Boble-folket får ny sjanse neste onsdag.......

 

 

Dagens driiitvær gjorde at det faktisk var flere biler på Handicap-parkeringa enn det var på kremplassen, som var tiltenkt boblefolket. (Se bildebevis nedenfor) Lite hjalp idet at Per Eigil, i tillegg til sin grønne VW-boble, stilte med andre bobler i passasjersetet.

 

Derfor gir vi boblefolket en ny sjanse neste onsdag, og håper at værgudene er mer på vår side da.

 

Noen som derimot ikke svikter,  er 3 blide karer som hver onsdag tar godt for seg at kioskens herligheter. Som man ser av bildet under blir man både blid og trivelig av Burud-pølser!

 

Ellers tror jeg det er første gang vi har hatt besøkende som har ankommet Burud i taxi! Det viste seg å være 3 blide trøndere som var på Bobil-ferie på Hokksund Camping, og for at kjerringene deres ikke skulle bli satt ut i regnet på campingen tok gutta like godt taxi til Burud. I og med at det var såpass tynt med besøkende på Burud i dag fikk karene en spesial-omvisning i anlegget av Steinar Ludvigsen. De ble meget imponerte, og ikke så reint lite misunnelige, over anlegget vårt. Noe slikt skulle de gjerne hatt i Trøndelag.

 

Så neste onsdag gir vi altså boblefolket en ny mulighet til å fylle krem-plassen på Burud. Vi krysser fingre og tær for bedre vær da.

 

 

TrBj/