50 tonn mennesker feiret Hulk Hogan

Eller var det en annen grunn til kjempebesøket på Burud?


Hulk Hogan er en tøffing som fyller 68 år 11. august 2021. Kan vel innbille oss at han liker rod'er, og at han hadde kost seg i finværet i kveld.

Hva angår antall besøkende måles dette nå i kilo. Vi røper at det er brukt en gjennomsnittvekt litt høyere enn hva standarden sier. 75 kg veier visstnok et voksent menneske, og i henhold til vegvesenet er ei norsk rompe 40cm bred. Bare tull alt sammen, men at vi var et sted mellom 40 og 50 tonn folk i dag er helt sikkert. Dvs ca 450 ulike individer av arten homo sapiens. Pluss noen hyggelige bikkjer og ei dokke.


Masse gamle kjente og masse nye folk og kjøretøyer. Vi fikk se alt fra moped til militær lastebil. Den som gjorde mest inntrykk var en kar som kjørte gammel Harley uten fjæring bak. Han hadde ikke sete heller, satt rett på bakskjermen. Neppe noen nytelse, men småtøft var det.


Dessverre  var det til tider kø for å komme inn og noen snudde og reiste igjen. Man bør nok være litt tøffere med å fylle på med biler. De få gangene i året besøket er så stort som denne dagen er det bare sjarmerende med litt kaos. La anarkiet råde er manges ønsker, regler har vi mer enn nok av ellers i livet.


Som så mange ganger før..............la bildene fortelle.