Ungdomsgruppa organiseres annerledes

Fra høsten 2019

 

Lars Petter Skau ledet Ungdomsgruppa fra starten og fem år framover. Det siste året er det Morten Syvertsen som har hatt rollen som læremester. Morten har mange flere jern i ilden enn hva som er vanlig, og av den grunn ønsker han å avslutte sitt engasjement i Ungdomsgruppa nå når sommeren kommer.

 

Gruppa har som kjent liten aktivitet på sommeren, men når høsten kommer starter vi opp igjen. Denne gang med en hel haug læremestere. Dugnadsgjengen overtar ansvaret. Blant disse gutta er det uendelig med kunnskaper. Vi har to utdannede bilmekanikere, en på lett bil og en på tung. En er ekspert på diesel og hydraulikk, en er god til å sveise rust, en er spesialist på totakt og tohjulinger, en er trollmann som lager det han mangler av gamle oppvaskbenker og gjerdestolper. Og alle kan litt om mye eller mye om litt. Denne gjengen vil ha mye å tilføre interesserte ungdommer.

 

Som skrevet i en tidligere artikkel er det noen som vokser fra Ungdomsgruppa, noen flytter for å gå på skole og noen mister rett og slett interessen. Alt helt normalt og naturlig. Derfor ønsker vi flere velkommen til å delta på aktivitetene hver tirsdags kveld.

 

Vi har en Sierra som skal gjøres ferdig, vi har vedlikehold av klubbens kjøretøyer. Vi har en Ural russer-sykkel som ikke går, vi har en langbanesykkel som vi bør få i gang, og vi har mange andre oppgaver av større og mindre vanskelighetsgrader. Blir ikke arbeidsledige.