Reistips etter Covid-19

 

Nå som det er åpnet for utenlandsreiser igjen, kan du kanskje la deg friste av nedenstående reiserapport fra en tur  Arnt Ivar og jeg hadde i 2016.

Classic Motor Show, NEC Birmingham.

Martin Fælla, Arnt Ivar Lund og undertegnede planla høsten 2016 en tur til Birmingham for å besøke Classic Motor Show i NEC's utstillingshaller. Martin, som har lang erfaring som turplanlegger, og en lang rekke Englandturer på samvittigheten, skreddersydde et helt perfekt reiseopplegg for oss. Desverre ble Martin syk, og måtte trekke seg fra turen, så da ble det bare Arnt Ivar og meg som dro.

Vi tok fly fra Torp til Manchester, hvor en forhåndsbestilt leiebil stod klar. Herfra var det motorvei M6 sydover 14 mil til Birmingham.

Martin hadde booket hotellrom på et Holiday Inn hotell som lå ganske nær utstillingsområdet.

Lørdag morgen var det bare å ta på seg joggeskoa og hoppe på shuttle-bussen som gikk direkte fra hotellet til utstillingsområdet. Etter innsjekking var det bare å ta fatt på selve utstillingen. Over 300 merkeklubber for biler og motorsykler deltok med over 3000 utstilte kjøretøyer. I tillegg var det en egen hall med salgs-stands relatert til hobbyen vår. Det foregikk hele tiden scene-show og presentasjoner/demonstrasjoner av kjøretøy, verktøy og liknende. Om man fikk lyst til å kjøpe med seg en bil eller motorsykkel hjem, var det også mulighet for det, gjennom arrangementets auksjon. Ble man etter noen timers inntrykk sulten/tørst, var det flust med serveringssteder hvor man kunne få seg en matbit og/eller en pint øl.

Arnt Ivar og jeg brukte 2 dager på utstillingen, og det bør man nok beregne om man skal få med seg alt.

 

Classic Motor Show, NEC er nå i gang igjen, etter pandemi-nedstengingen, og finner i år sted i Birminham fra 12. til 14. november.

 

På denne linken finner du mer informasjon om arrangementet: https://thenec.co.uk/whats-on/classic-motor-show/ om du får lyst til å ta turen.

Under finner du noen inntrykk fra vår tur, for å skjerpe appetitten......

 

PS: På returen fra Birmingham reiste vi innom Coventry Transport Museum, hvor det også vår mye fint å se på, men det får vi ta en annen gang.........

 

Truls Bj/