And the winner is.........

En skikkelig våt og jævlig kveld på Burud, men solskinn og glede for én mann

 

21. oktober var kvelden da vi skulle trekke lotteriet vårt. Gevinsten var en 1965 Volvo Feltvogn som ble donert oss for et år siden. Etter en gjennomgang og service utført av ungdomsgruppa vår ble det altså foretatt trekning på høytidelig og korrekt vis. Vinnerloddet var nr 092 og det var kjøpt av Erik Andersen på Fiskum. En ihuga Folkevogn-mann har altså fått en Volvo i stallen. Vi gratulerer så mye. 

 

Vi hadde også besøk av LMK og If denne kvelden. Været kunne vel ikke bli så mye verre og besøket var der etter. Så de brave herrer fra nevnte institusjoner hadde vel ikke den aller største suksessen med besøket. Håper de tar turen igjen neste år. Under andre forhold.

 

På bildene under ses gevinsten og dens vinner. Se ellers noen få bilder fra kvelden her. Regn på linsa og mørkt og fælt ga dårlige bilder :) https://www.mhkd.no/bilder-burud-onsdager-2020/cms/176

Videre ser vi et par karer som utga seg for å være kontrollører fra Lotteritilsynet. Det viste seg ikke å stemme. Skal etter sigende være et par omstreifende sigøynerkonger.